Retur, angrett og reklamasjon

Om du ikke er fornøyd med varen, kan du velge å returnere den via Posten/Bring til nettbutikkenDu betaler selv returportoen, og varen må returneres i ekstern emballasje som sørger for at esken produktet kommer i er uskadet. 

Fremgangsmåte:

  1. Fyll ut returskjemaet som lå vedlagt din ordrebekreftelse og angi returårsak. 
  2. Legg returskjemaet sammen med varen i en forseglet eske. Husk å pakke varen godt inn med riktig emballasje for å unngå skade. Du er ansvarlig for varen frem til den er mottatt hos oss. 
  3. Franker og send pakken via Posten/Bring til:

Tilbakebetaling:

Vi refunderer prisen på varen når din retur har ankommet vårt lager. Dersom du returnerer hele din ordre, refunderer vi også den originale fraktkostnaden fra oss til deg.

Når vi har behandlet returen, sørger Klarna for oppdatert faktura eller for tilbakebetalingen. Dersom du har valgt faktura og ikke betalt den, vil varen slettes fra fakturaen. Har du betalt med kort vil Klarna ta kontakt med deg for tilbakebetaling. Tilbakebetalingen skjer innen 7–14 virkedager etter at vi har gitt beskjed til Klarna  om refundering. Du kan logge deg inn på din Klarna-konto på deres sider for å få oversikt over dine utestående beløp samt betalingsinformasjon.

Meny